Egyéb gyógytorna szolgáltatások

Skype gyógytorna konzultáció

Online gyógytorna konzultáció

Sérülés utáni állapotok (csonttörés, izomhúzódás, szalagszakadás/húzódás)     Műtét utáni rehabilitáció    Sportsérülés utáni állapot  Térdsérülés utáni állapot     Bokasérülés utáni állapot     Egészségmegőrzés     Derékfájdalom     Hátfájdalom     Nyakfájdalom 

Az online gyógytorna konzultáció során video híváson keresztül beszéljük meg panaszait, leleteit és végezzük el az aktív mozgásos teszteket. Ezt követően kezelési tervet készítünk és személyre szabott gyógytorna gyakorlatsort állítok össze Önnek. A terápia sikeressége érdekében mindennap, önállóan végeznie kell a megbeszélt gyakorlatokat. A problémától függően heti rendszerességgel videó hívásos konzultáció szükséges ahhoz, hogy tovább haladjunk a terápiával, vagy szükség esetén módosítsuk az eddig megtanult gyakorlatokat. A konzultáció része az ergonómiai tanácsadás.

Az online gyógytornát azoknak a visszatérő és új pácienseimnek ajánlom, akik a távolság, vagy a kialakult járványügyi helyzet miatt egyáltalán nem szeretnének, vagy csak ritkán szeretnének személyesen eljönni rendelőnkbe. Az online mozgásterápia előnye, hogy nem megy el idő az utazással, otthonában kényelmesen, biztonságosan végezheti a tornát. A legtöbb mozgásszervi sérülés, vagy műtét után a rehabilitáció megoldható online formában is, bár kevésbé hatékony, mint a személyes találkozás mellett végzett gyógytorna. Az ülőmunka kapcsán kialakult enyhébb nyak-, hát- és derékfájdalom esetén a gerinctorna végezhető videóhíváson keresztül online konzultációval, viszont erős, karba, vagy lábba sugárzó fájdalom, zsibbadás, vagy szédülés esetén orvosi kivizsgálást követően személyes gyógytorna konzultáció javasolt. Az általam alkalmazott terápiák  közül a gyógytorna mellett a szegmentális stabilizáló tréning, valamint részben a McKenzie módszer végezhető online formában.

Ha szeretne online gyógytorna konzultációra bejelentkezni e-mailben, vagy telefonon vegye fel velem a kapcsolatot és egyeztessen előre időpontot.  A konzultációk 30, vagy 50 percesek és Google Meet- en, Skype- on, vagy Viber- en történnek. Az online órákra ugyanazok a lemondási feltételek vonatkoznak, mint az egyéb kezelésekre, így az online konzultációt a megbeszélt időpont előtt legkésőbb 24 órával tudja módosítani. További információkat talál ide kattintva az otthoni mozgásterápiáról.