Mozgásterápia otthonról

Ha korábban már járt gyógytornán, vagy még csak most kezdené el, de a járványügyi helyzet miatt nem szeretne eljönni a rendelőnkbe személyesen, szívesen segítek Önnek online, video hívásos konzultációban. A következő blog bejegyzésben összeszedtem, hogy épül fel a gyakorlatban az online gyógytorna tanácsadás.

  1. Időpontfoglalás

Vegye fel velem a kapcsolatot ide kattintva, vagy keressen telefonon. Egy rövid telefonhívás során megbeszéljük, hogy a panaszai alapján alkalmas- e az Ön számára a gyógytorna online formában és ha igen, időpontot egyeztetünk.

  1. Milyen program szükséges az online gyógytornához?

A konzultációhoz a Google Meet- et javaslom, amihez telefonra és tablet- re előzetesen le kell tölteni az alkalmazást, laptopon a böngészőn keresztül elérhető.  Röviddel a megbeszélt időpont előtt küldök Önnek meghívott a konzultációra. (Amennyiben ez nem megfelelő Önnek Skype- on, vagy Viber-en is történhet a tanácsadás.)

A kamerát állítsa be előre úgy, hogy jól látszódjon végig a beszélgetés és a torna közben.

  1. Milyen dokumentumokat kell előre átküldeni?

Az aláírt adatvédelmi tájékoztatót (amit előzetesen elküldök Önnek) és az orvosi dokumentációt a megbeszélt időpont előtt küldje át az e-mail címemre.

  1. Állapotfelmérés

Az első alkalommal átbeszéljük mozgásszervi problémáit és eddigi leleteit, és a fizikális vizsgálat részeként elvégezzük az aktív mozgásos teszteket. Az állapotfelmérés eredménye alapján megbeszéljük az aktuális teendőket, a hosszú távú kezelési tervet és elkezdi megtanulni a legfontosabb gyakorlatokat.

  1. Gyakorlatsorok és egyéni konzultációk

Az első alkalomról e-mailben kap egy összefoglalót és később minden konzultáció után e-mailben megkapja az aktuális, személyre szabott mozgásprogramot. Az egyéni online órák célja a gyakorlatok pontos, precíz begyakorlása, az online órák között önálló otthoni gyakorlás szükséges.

  1. Fizetés

A megbeszélt időpont napján e-mailben díjbekérőt küldök ki e-mail címére, amit az online torna napján átutalással tud kifizetni.

További információkat talál még a következő linkre kattintva. https://szentendregyogytorna.hu/online_gyogytorna/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.